Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

heidi team (123479) - Afouteza (1591337) » 681276677: T67/J1/VII

Liga 681276677 Información oficial sobre el partido 681276677 en Hattrick

28.08.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 1 / VII.365 (38401)

Atlético TorresBañadas Alineación oficial del equipo 'Atlético TorresBañadas' en el partido 1 - 3 Afouteza Alineación oficial del equipo 'Afouteza' en el partido
0 - 1 Uwe Rohrs (28')
Gerfried Schwaiger (32') 1 - 1
1 - 2 Bonifaz Teltow (47')
1 - 3 José Miguel Lara Parreño (48')
Atlético TorresBañadas Alineación oficial del equipo 'Atlético TorresBañadas' en el partido 1 - 3 Afouteza Alineación oficial del equipo 'Afouteza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético TorresBañadas Alineación oficial del equipo 'Atlético TorresBañadas' en el partido 2 - 1 Afouteza Alineación oficial del equipo 'Afouteza' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético TorresBañadas

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Gerfried Schwaiger va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Anselmo Gisaldi va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Nigel Matulessy. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Yonathan Pastoor del TorresBañadas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gniewko Luda va estar a punt d'acabar en gol al minut 34, però el porter visitant José David Osorio Rojas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Józef Huda! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Gerfried Schwaiger va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TorresBañadas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Józef Huda va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 49 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Yonathan Pastoor va disposar d'una bona oportunitat al minut 61, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Józef Huda no s'ho podia creure.

Afouteza

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Afouteza va ser finalitzada des de l'esquerra per Uwe Rohrs al minut 28. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Afouteza va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 47. Bonifaz Teltow va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Al minut 48 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. José Miguel Lara Parreño va enviar el seu xut al fons de la porteria: 1 - 3.