Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCSpencer (1370642) - Wolves CF (1455677) » 681290642: T67/J7/VII

Liga 681290642 Información oficial sobre el partido 681290642 en Hattrick

09.10.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 7 / VII.614 (38650)

FCSpencer Alineación oficial del equipo 'FCSpencer' en el partido 2 - 0 MACCABI MARBELLA Alineación oficial del equipo 'MACCABI MARBELLA' en el partido
Riccardo Picicco (21') 1 - 0
Gregorio Alegre (33') 2 - 0
FCSpencer Alineación oficial del equipo 'FCSpencer' en el partido 2 - 0 MACCABI MARBELLA Alineación oficial del equipo 'MACCABI MARBELLA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FCSpencer Alineación oficial del equipo 'FCSpencer' en el partido 2 - 1 MACCABI MARBELLA Alineación oficial del equipo 'MACCABI MARBELLA' en el partido
Tiene un resultado normal 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,4 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCSpencer

Goles Goles

  • 186 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de FCSpencer va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Riccardo Picicco, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de FCSpencer pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gregorio Alegre va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Vyacheslav Zharinov va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 34, i va passar la pilota a Gregorio Alegre, però aquest no va encertar a marcar.
  • 216 Minuto 58 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Vyacheslav Zharinov va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Erik Backx, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 234 Minuto 72 (Ocasión de penalti): Al minut 72 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Luis Roberto Infanzón, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Joshua Bresson de FCSpencer va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Erik Backx, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

MACCABI MARBELLA

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 5 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Arnaitz Saltsamendi va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 5 de joc.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): MARBELLA va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Rudolf Roślik va quedar-se sol davant el porter Jesús Moro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 252 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Adrián Lodares la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de MARBELLA havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Jesús Moro va fer una estirada espectacular al minut 66, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Antonio Inglese.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del MARBELLA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jean-François Guilloux, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 77 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Florian de MARBELLA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guillaume van Zijl de MARBELLA es va guanyar la targeta groga merescudament.