Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

os fendetestas (1460833) - Ortigueira FC (1461840) » 681298751: T67/J4/VII

Liga 681298751 Información oficial sobre el partido 681298751 en Hattrick

18.09.2021 15:00:00
Liga: Temporada 67 / Jornada 4 / VII.759 (38795)

spawndark Team Alineación oficial del equipo 'spawndark Team' en el partido 2 - 0 Peta Zeta Alineación oficial del equipo 'Peta Zeta' en el partido
Ignacio Solano (26') 1 - 0
Javier Valdés (56') 2 - 0
spawndark Team Alineación oficial del equipo 'spawndark Team' en el partido 2 - 0 Peta Zeta Alineación oficial del equipo 'Peta Zeta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
spawndark Team Alineación oficial del equipo 'spawndark Team' en el partido 3 - 2 Peta Zeta Alineación oficial del equipo 'Peta Zeta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

spawndark Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): Sergio Vázquez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de spawndark, Ignacio Solano, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): spawndark va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Javier Valdés va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Mauro Masferré va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de spawndark.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Eugenio Fernández Solar, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Peta Zeta

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Adolfo Suárez va marcar al minut 9 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del spawndark. La jugada d'estratègia del PetaZ per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lamberto Traba va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Pablo Mazarías va rebre molts aplaudiments. Al minut 34 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 261 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Isacio Baños de Molgas quasi aconsegueix empatar per PetaZ al minut 50, però Ignacio Serrano-Suñer va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 66, quan un error defensiu va deixar Isacio Baños de Molgas completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): PetaZ va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 89, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Isacio Baños de Molgas.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Tavera de PetaZ va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.