Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barrenderos de pueblabruta (1582432) - Estrella Azul de Entrevías (988099) » 684246910: T67/R4

Copa 684246910 Información oficial sobre el partido 684246910 en Hattrick

15.09.2021 12:00:00
Copa: Temporada 67 / Ronda 4

barrenderos de pueblabruta Alineación oficial del equipo 'barrenderos de pueblabruta' en el partido 3 - 0 Estrella Azul de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Estrella Azul de Entrevías' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
barrenderos de pueblabruta Alineación oficial del equipo 'barrenderos de pueblabruta' en el partido 3 - 1 Estrella Azul de Entrevías Alineación oficial del equipo 'Estrella Azul de Entrevías' en el partido
Tiene un resultado normal 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

barrenderos de pueblabruta

Goles Goles

  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): barrenderos s'avançava al marcador al minut 52, després d'un rebot que va caçar en Ahmed El Wishy per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Steve Elkuch, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a barrenderos.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ahmed El Wishy va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Steve Elkuch va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Adrián Valenzuela Ucedo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 237 Minuto 81 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Felipe Surgeres no va ser aprofitada per en Steve Elkuch que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Estrella Azul de Entrevías

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Joaquín Azpilicueta va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Harm Duyn va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Benoît Borot va estar a punt de posar per davant a Entrevías amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Harm Duyn va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Giovanni DiTerlizzi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Entrevías va estar a punt d'empatar al 60 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de David Monegal que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): El Entrevías va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 75, però en Alfredo Astorga va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tommy Duffy de Entrevías la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.