Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

elpeloton (1334830) - FCRASILLO (308340) » 686595293: T68/J11/VI

Liga 686595293 Información oficial sobre el partido 686595293 en Hattrick

26.02.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 11 / VI.420 (14738)

Viejunos Alineación oficial del equipo 'Viejunos' en el partido 2 - 1 FCRASILLO Alineación oficial del equipo 'FCRASILLO' en el partido
Jesus Cardoso (23') 1 - 0
1 - 1 Alberto Berástegui (36')
Arnaud Vautrin (81') 2 - 1
Viejunos Alineación oficial del equipo 'Viejunos' en el partido 2 - 1 FCRASILLO Alineación oficial del equipo 'FCRASILLO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Viejunos Alineación oficial del equipo 'Viejunos' en el partido 1 - 1 FCRASILLO Alineación oficial del equipo 'FCRASILLO' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,7 % 31,6 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viejunos

Goles Goles

  • 116 Minuto 23 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 23, en Eusebio Donadei del Viejunos va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Jesus Cardoso que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Viejunos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 1 mitjançant en Arnaud Vautrin.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 21 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jesus Cardoso va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Viejunos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eduardo Alarcón ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Viejunos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesus Cardoso va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Harald Joleik.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Viejunos van sortir al contraatac amb encert al minut 72, però Eusebio Donadei no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

FCRASILLO

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Alberto Berástegui va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 36, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del FCRASILLO, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Dagbeton Kpegan Tori va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del FCRASILLO que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dagbeton Kpegan Tori, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Aizarotz Harribeltzaga, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 74 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 208 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Aizarotz Harribeltzaga de FCRASILLO va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Juan Antonio Camps que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dagbeton Kpegan Tori es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.