Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Gallifrey (1337356) - FC Ketalona (989630) » 686615496: T68/J7/VI

Liga 686615496 Información oficial sobre el partido 686615496 en Hattrick

29.01.2022 14:00:00
Liga: Temporada 68 / Jornada 7 / VI.781 (15099)

F.C. Avatar Alineación oficial del equipo 'F.C. Avatar' en el partido 4 - 1 FC Ketalona Alineación oficial del equipo 'FC Ketalona' en el partido
Sébastien Ovaere (10') 1 - 0
1 - 1 Rocco Milo (21')
Abdessami Khayat (77') 2 - 1
Yhaoh Foé (78') 3 - 1
Fernando Cetina (80') 4 - 1
F.C. Avatar Alineación oficial del equipo 'F.C. Avatar' en el partido 4 - 1 FC Ketalona Alineación oficial del equipo 'FC Ketalona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Avatar Alineación oficial del equipo 'F.C. Avatar' en el partido 3 - 1 FC Ketalona Alineación oficial del equipo 'FC Ketalona' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Avatar

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Corria el minut 10 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sébastien Ovaere, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Abdessami Khayat era molt més ràpid que el defensa Sam Franquez. Al minut 77, el jugador de Avatar va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Yhaoh Foé va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Fernando Cetina va incrementar l'avantatge de Avatar amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fernando Cetina va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Jarosław Gawlicki va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 240 Minuto 31 (Ocasión de contra de falta): Avatar van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 31 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Yulian Schild no va ser gens encertat.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Yulian Schild va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 57 (Ocasión de falta): Al minut 57, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Timotheos Zinas gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Ubera va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yulian Schild.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yhaoh Foé de Avatar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Ketalona

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 21 minuts, el tirador de faltes del Ketalona va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Rocco Milo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Olaf Schlüter de Ketalona, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 6, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 215 Minuto 26 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Rocco Milo va rebre molts aplaudiments. Al minut 26 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 30, quan en Marcelino Eguiluz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Marcelino Eguiluz va enviar un xut des de 40 metres al minut 58, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Marcelino Eguiluz no va ser aprofitada per en Daniël Harpigny que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Sovann On de Ketalona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Sovann On va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marcelino Eguiluz de Ketalona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.