Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

titjonsen (1337858) - Los amantes de mss barbara (487240) » 692038856: T69/J11/VI

Liga 692038856 Información oficial sobre el partido 692038856 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / VI.94 (14412)

titjonsen Alineación oficial del equipo 'titjonsen' en el partido 2 - 3 Los amantes de mss barbara Alineación oficial del equipo 'Los amantes de mss barbara' en el partido
Zisis Mpoutopoulos (24') 1 - 0
1 - 1 Alexandre Seva (31')
Petko Krekmanov (70') 2 - 1
2 - 2 Alexandre Seva (88')
2 - 3 Melchor da Estaca (89')
titjonsen Alineación oficial del equipo 'titjonsen' en el partido 2 - 3 Los amantes de mss barbara Alineación oficial del equipo 'Los amantes de mss barbara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
titjonsen Alineación oficial del equipo 'titjonsen' en el partido 3 - 1 Los amantes de mss barbara Alineación oficial del equipo 'Los amantes de mss barbara' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

titjonsen

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del amantes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Zisis Mpoutopoulos la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del titjonsen es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 24.
  • 124 Minuto 70 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 70 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Petko Krekmanov llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Bertomeu va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Alberto Beneitez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86, Henrik Lehrke gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alberto Beneitez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Glen Saint-Georges va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Henrik Lehrke va estar a punt d'avançar els locals al minut 89 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Jael Teles de titjonsen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los amantes de mss barbara

Goles Goles

  • 163 Minuto 31 (Gol por la derecha): El jugador visitant Alexandre Seva va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 31 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 141 Minuto 88 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de amantes van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Alexandre Seva.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Melchor da Estaca va poder marcar tot sol el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): amantes va estar a punt de marcar quan Jesús Ángel Irureta va fer una passada impressionant a Melchor da Estaca, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Alexandre Seva per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 27, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 206 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Alberto Pérez Jiménez que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 205 Minuto 55 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Jesús Ángel Irureta de amantes va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Alexandre Seva al minut 55 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!