Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Zulo (989791) - ColaCao FC (1583719) » 692042767: T69/J8/VI

Liga 692042767 Información oficial sobre el partido 692042767 en Hattrick

28.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / VI.164 (14482)

El Zulo Alineación oficial del equipo 'El Zulo' en el partido 1 - 0 Torre La Quintana Alineación oficial del equipo 'Torre La Quintana' en el partido
Klaus Lützow (68') 1 - 0
El Zulo Alineación oficial del equipo 'El Zulo' en el partido 1 - 0 Torre La Quintana Alineación oficial del equipo 'Torre La Quintana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Zulo Alineación oficial del equipo 'El Zulo' en el partido 2 - 2 Torre La Quintana Alineación oficial del equipo 'Torre La Quintana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,6 % 40,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Zulo

Goles Goles

  • 140 Minuto 68 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Zulo el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Klaus Lützow va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): En Aitame Rubio Envite va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ildefonso Zarandona de Zulo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Torre La Quintana

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Davide Lipp va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Adi Stan, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Adi Stan va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sarayut Punthai, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): En Adi Stan va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, un refús desafortunat de Sarayut Punthai, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alirio Concepción no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Wout Feith sol davant la porteria al minut 74, però la seva rematada va ser molt fluixa.