Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Llagostera (122924) - Salmantica FC (1459786) » 692116450: T69/J5/VII

Liga 692116450 Información oficial sobre el partido 692116450 en Hattrick

07.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VII.456 (38492)

LA BANDA DEL TUERTO,C.F. Alineación oficial del equipo 'LA BANDA DEL TUERTO,C.F.' en el partido 0 - 2 Vilalba Sasserra Alineación oficial del equipo 'Vilalba Sasserra' en el partido
0 - 1 David Funosas (64')
0 - 2 Ramón Soto Ruiz (82')
LA BANDA DEL TUERTO,C.F. Alineación oficial del equipo 'LA BANDA DEL TUERTO,C.F.' en el partido 0 - 2 Vilalba Sasserra Alineación oficial del equipo 'Vilalba Sasserra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LA BANDA DEL TUERTO,C.F. Alineación oficial del equipo 'LA BANDA DEL TUERTO,C.F.' en el partido 3 - 0 Vilalba Sasserra Alineación oficial del equipo 'Vilalba Sasserra' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LA BANDA DEL TUERTO,C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En František Katriak del TUERTO,C.F. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Radu Onicel arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Arne Math va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de TUERTO,C.F..
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Pedro Iragui va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TUERTO,C.F. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): TUERTO,C.F. va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Riad Zidani va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ignacio Pita.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Radu Onicel hauria d'haver estat gol al minut 78 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 207 Minuto 85 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Marco Burgos de TUERTO,C.F. no va ser gol per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a František Katriak de TUERTO,C.F. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Vilalba Sasserra

Goles Goles

  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): Sasserra va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. David Funosas la va transformar en el 0 - 1.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Ramón Soto Ruiz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 0 - 2 per a Sasserra.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): Diego Maestre Salinas hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jacint Darder havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 215 Minuto 77 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Diego Maestre Salinas va rebre molts aplaudiments. Al minut 77 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.