Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UE Rapita (488789) - Jarbo C.F (1460550) » 692116843: T69/J5/VII

Liga 692116843 Información oficial sobre el partido 692116843 en Hattrick

07.05.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / VII.463 (38499)

Windruner Alineación oficial del equipo 'Windruner' en el partido 3 - 3 PONFERRADINA CD Alineación oficial del equipo 'PONFERRADINA CD' en el partido
Sergio Sierra (28') 1 - 0
Tito Correa (35') 2 - 0
Ricardo Beltran (57') 3 - 0
3 - 1 Pablo Bidaurrazaga (71')
3 - 2 Adrián Orcajada (82')
3 - 3 Quirze Calsina (91')
Windruner Alineación oficial del equipo 'Windruner' en el partido 3 - 3 PONFERRADINA CD Alineación oficial del equipo 'PONFERRADINA CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Windruner Alineación oficial del equipo 'Windruner' en el partido 2 - 0 PONFERRADINA CD Alineación oficial del equipo 'PONFERRADINA CD' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Windruner

Goles Goles

  • 120 Minuto 28 (Gol de falta): Sergio Sierra va donar a Windruner un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Tito Correa va augmentar l'avantatge de Windruner a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 57, Manolo Romero va pentinar un córner cap al segon pal que Ricardo Beltran va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sergio Sierra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 206 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 29, tothom va saber perquè en Jorge Roldán Lozano era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Marcos Uña, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de 孟 (Meng) 坤善 (Kunshan) al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Michael Le Witt va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Michael Le Witt de Windruner gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Al minut 90 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tito Correa de Windruner va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): En Ricardo Beltran es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Sierra de Windruner la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Jesús Valera de Windruner va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

PONFERRADINA CD

Goles Goles

  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): El contraatac de PONFERRADINA va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Pablo Bidaurrazaga va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 3 - 1!
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En David Săvulescu entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al PONFERRADINA, un peu providencial d'en Adrián Orcajada va situar el 3-2 al panell digital.
  • 142 Minuto 91 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Quirze Calsina de PONFERRADINA va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 84, en un 1 contra 1 amb el porter, però Víctor Domingotegui va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Pablo Bidaurrazaga des de l'esquerra.