Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Executor United (995762) - Los Castellanos FC (1417350) » 692133854: T69/J2/VII

Liga 692133854 Información oficial sobre el partido 692133854 en Hattrick

16.04.2022 15:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / VII.767 (38803)

Fc SanJose Alineación oficial del equipo 'Fc SanJose' en el partido 4 - 1 The Special One II Alineación oficial del equipo 'The Special One II' en el partido
Mario Rodrigo da Graña (34') 1 - 0
1 - 1 Amir Hossein Lorzadeh (41')
Miguel Rivas (42') 2 - 1
Manuel Del Álamo (56') 3 - 1
Manuel Del Álamo (85') 4 - 1
Fc SanJose Alineación oficial del equipo 'Fc SanJose' en el partido 4 - 1 The Special One II Alineación oficial del equipo 'The Special One II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc SanJose Alineación oficial del equipo 'Fc SanJose' en el partido 4 - 0 The Special One II Alineación oficial del equipo 'The Special One II' en el partido
Tiene un resultado normal 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc SanJose

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 34 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Mario Rodrigo da Graña. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats van embogir quan en Miguel Rivas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de SanJose.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Manuel Del Álamo de SanJose va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manuel Del Álamo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a SanJose.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mario Rodrigo da Graña! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Manuel Vasconcelos es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Manuel Del Álamo va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Vasconcelos de SanJose va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guillermo Bardolet de SanJose amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The Special One II

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): El Special era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Amir Hossein Lorzadeh va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Sergio Valle Las Heras va ser clau en la jugada d'atac de Special al minut 28, quan ell mateix va fer una passada brutal a Persijs Āboliņš, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ramón Zornoza va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Special va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Xisco Canyigueral va sortir per sobre el travesser.