Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comemocos FC (1590926) - danigragera (48999) » 695095597: T69/R2

Copa 695095597 Información oficial sobre el partido 695095597 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

FC Txarango Alineación oficial del equipo 'FC Txarango' en el partido 0 - 1 danigragera Alineación oficial del equipo 'danigragera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Txarango Alineación oficial del equipo 'FC Txarango' en el partido 2 - 0 danigragera Alineación oficial del equipo 'danigragera' en el partido
Tiene mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,8 % 0,2 % 5,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Txarango

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Txarango es va veure beneficiat per la polèmica al minut 2, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Alireza Chini Foroush va relliscar al moment de fer el xut i el porter Alexandre Petit no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alireza Chini Foroush! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a Txarango per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Néstor Bonello, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Txarango va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ivan Jevtić ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Nicolae Cula va estar a punt de marcar al minut 66 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

danigragera

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 36, Juan Diego Falero va pentinar un córner cap al segon pal que Legazpi Olasagarra va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de danigragera van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Anwar Mahmood va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gindul Donabehere de danigragera va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.