Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

losflipaos (1588815) - San Felipe II F.C. (1454929) » 695097727: T69/R2

Copa 695097727 Información oficial sobre el partido 695097727 en Hattrick

13.04.2022 12:00:00
Copa: Temporada 69 / Ronda 2

losflipaos Alineación oficial del equipo 'losflipaos' en el partido 5 - 6 San Felipe II F.C. Alineación oficial del equipo 'San Felipe II F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
losflipaos Alineación oficial del equipo 'losflipaos' en el partido 2 - 0 San Felipe II F.C. Alineación oficial del equipo 'San Felipe II F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

losflipaos

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del losflipaos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Alejandro Belizón que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 29 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Alejandro Belizón anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a losflipaos.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de losflipaos Marek Pikosz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Umut Seren es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Moisés Noriega va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Daniel Honze xutant per a losflipaos va fer anar la pilota just on la volia, però Umut Seren, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Terencio Froitoso de losflipaos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Umut Seren en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.

San Felipe II F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Job Waagenaar va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Felipe van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sven-Johan Sahlander va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Felipe sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sander van Beveren, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 14 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 286 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Felipe, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Pablo López González va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Felipe va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sven-Johan Sahlander, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): En Sven-Johan Sahlander va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 104 (Ocasión de contra por la derecha): Felipe van sortir al contraatac amb encert al minut 104, però Sven-Johan Sahlander no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Jean-François Wraich de Felipe va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Umut Seren de Felipe, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Otto Kometter en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Felipe, Ezio Ghedin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Santiago Díez de Aux de Felipe va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Felipe, Pablo López González, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Felipe, Mogens Wass, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.