Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A. C. Saramagho (314808) - CD Boquiñeniiiii (1601174) » 697955717: T70/J7/VI

Liga 697955717 Información oficial sobre el partido 697955717 en Hattrick

10.09.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 7 / VI.136 (14454)

Canet F.C. Alineación oficial del equipo 'Canet F.C.' en el partido 5 - 0 CD Boquiñeniiiii Alineación oficial del equipo 'CD Boquiñeniiiii' en el partido
Jörn Baluka (11') 1 - 0
Jordi Fauri (26') 2 - 0
Abdelhakam El-Arouï (38') 3 - 0
Abdelhakam El-Arouï (42') 4 - 0
José Roldán (73') 5 - 0
Canet F.C. Alineación oficial del equipo 'Canet F.C.' en el partido 5 - 0 CD Boquiñeniiiii Alineación oficial del equipo 'CD Boquiñeniiiii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Canet F.C. Alineación oficial del equipo 'Canet F.C.' en el partido 6 - 1 CD Boquiñeniiiii Alineación oficial del equipo 'CD Boquiñeniiiii' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canet F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Canet prenia la batuta de l'encontre al minut 11, quan en Jörn Baluka va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Canet va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jordi Fauri va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Abdelhakam El-Arouï de Canet va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Canet va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Abdelhakam El-Arouï progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Canet van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en José Roldán va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dieter Belleter al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Marc Alexandre va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nacho Orbáiz de Canet va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jordi Fauri de Canet es va guanyar la targeta groga merescudament.

CD Boquiñeniiiii

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El Boquiñeniiiii creava perill des de la dreta al minut 23, però en Jaume Balart, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Friedrich-Gerhardt Wiesböck desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 39 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Edesio Infanzón amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 218 Minuto 43 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Friedrich-Gerhardt Wiesböck va entorpir al marcador d'en Vicent Vall per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 207 Minuto 43 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Boquiñeniiiii va ser a punt de marcar al minut 43, quan el seu jugador Edesio Infanzón va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Boquiñeniiiii va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 63, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Juan Luis Macedonio Jiménez.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Boquiñeniiiii va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Julian Bonnet no va poder controlar.