Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sarasteam (1372623) - ATLETICO PEDALES (124391) » 697986337: T70/J4/VI

Liga 697986337 Información oficial sobre el partido 697986337 en Hattrick

20.08.2022 14:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 4 / VI.683 (15001)

Sarasteam Alineación oficial del equipo 'Sarasteam' en el partido 2 - 1 ATLETICO PEDALES Alineación oficial del equipo 'ATLETICO PEDALES' en el partido
David Estramigas (44') 1 - 0
1 - 1 Marcos Vilela (56')
Kauno Kruusi (76') 2 - 1
Sarasteam Alineación oficial del equipo 'Sarasteam' en el partido 2 - 1 ATLETICO PEDALES Alineación oficial del equipo 'ATLETICO PEDALES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sarasteam Alineación oficial del equipo 'Sarasteam' en el partido 4 - 1 ATLETICO PEDALES Alineación oficial del equipo 'ATLETICO PEDALES' en el partido
Tiene mala suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sarasteam

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a David Estramigas de Saras aconseguir un gol al minut 44 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 76 gràcies a la jugada de Kauno Kruusi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): David Estramigas gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 225 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que David Estramigas es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Saras per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 43, quan Ander Cenarbe va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 57 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ander Cenarbe va ridiculitzar a en Marco Antonio De La Torre amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Jesús Vilches de Saras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

ATLETICO PEDALES

Goles Goles

  • 162 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 56 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Marcos Vilela de ATLETICO marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 27 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Mitchell Oude Aling va fer al minut 27 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Marek Złotowski, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Iurie Măceaşă ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): ATLETICO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 34, quan Thomas Petit va quedar-se sol davant el porter Malo Sévénier, però aquest va poder aturar el xut.
  • 274 Minuto 38 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 38 la va desaprofitar Thomas Petit de ATLETICO, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Marek Złotowski va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Malo Sévénier, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Thomas Petit va encarar al porter al 52, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): ATLETICO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Malo Sévénier va desviar el xut final de Phạm Hương després d'una sèrie de rebots i molta confusió.