Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soria F.C. (118098) - superrr (775781) » 698034559: T70/J6/VII

Liga 698034559 Información oficial sobre el partido 698034559 en Hattrick

03.09.2022 15:00:00
Liga: Temporada 70 / Jornada 6 / VII.520 (38556)

Soria F.C. Alineación oficial del equipo 'Soria F.C.' en el partido 2 - 1 El equipo estrella Alineación oficial del equipo 'El equipo estrella' en el partido
0 - 1 Marçal Beltran (23')
Dabid Iñigo (47') 1 - 1
Bittor Goldaratzena (63') 2 - 1
Soria F.C. Alineación oficial del equipo 'Soria F.C.' en el partido 2 - 1 El equipo estrella Alineación oficial del equipo 'El equipo estrella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Soria F.C. Alineación oficial del equipo 'Soria F.C.' en el partido 4 - 1 El equipo estrella Alineación oficial del equipo 'El equipo estrella' en el partido
Tiene mala suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Soria F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, Dabid Iñigo va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 124 Minuto 63 (Gol de penalti): Soria va posar-se per davant 2 - 1 al minut 63, quan Bittor Goldaratzena va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Antonio Sarabia va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Humberto Horroalde va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pascal Peeters va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 31 minuts, en Juan Antonio Sarabia no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CELH. La jugada d'estratègia del Soria per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Antonio Sarabia va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Juan Antonio Sarabia, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): Paolo Salomoni hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sergio Curiaciviart havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Pascal Peeters de Soria va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Antonio Sarabia va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

El equipo estrella

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marçal Beltran que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a CELH.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): CELH va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan Asmun Sokari va quedar-se sol davant el porter Cristinel Pinciu, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Marçal Beltran, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. CELH va quedar sense poder incrementar el seu marcador.