Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelona RB (1585421) - Isótopos de Springfield (990888) » 703843103: T71/J4/VI

Liga 703843103 Información oficial sobre el partido 703843103 en Hattrick

10.12.2022 14:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 4 / VI.391 (14709)

Torre-Cardela Alineación oficial del equipo 'Torre-Cardela' en el partido 2 - 1 Isótopos de Springfield Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Springfield' en el partido
Gilabèrt Felip (26') 1 - 0
Sergi Alemany (37') 2 - 0
2 - 1 Alain Gilijamse (76')
Torre-Cardela Alineación oficial del equipo 'Torre-Cardela' en el partido 2 - 1 Isótopos de Springfield Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Springfield' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torre-Cardela Alineación oficial del equipo 'Torre-Cardela' en el partido 1 - 2 Isótopos de Springfield Alineación oficial del equipo 'Isótopos de Springfield' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torre-Cardela

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gilabèrt Felip, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Torre-Cardela se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 26.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Torre-Cardela va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sergi Alemany des de dins de l'àrea.

Isótopos de Springfield

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Un mica després, Alain Gilijamse de Springfield va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Mike Vettinger va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Mike Vettinger quasi aconsegueix empatar per Springfield al minut 35, però Ernest Dauder va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Guido Schiring quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Springfield va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Ignacio Illera no va poder controlar.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Mike Vettinger va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Ernest Dauder.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Mike Vettinger va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Springfield a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Davide Leccese va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Davide Leccese de Springfield va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.