Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Parseritos (433947) - Helmantica CF (314121) » 703897355: T71/J1/VII

Liga 703897355 Información oficial sobre el partido 703897355 en Hattrick

19.11.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 1 / VII.336 (38372)

Los Parseritos Alineación oficial del equipo 'Los Parseritos' en el partido 2 - 3 Helmantica CF Alineación oficial del equipo 'Helmantica CF' en el partido
Thomas Edstrand (13') 1 - 0
Aristeo Aguilera Vaqués (14') 2 - 0
2 - 1 Jorge 'Bazooka' Díez de Medina (29')
2 - 2 Jorge 'Bazooka' Díez de Medina (53')
2 - 3 Adam Krebbs (77')
Los Parseritos Alineación oficial del equipo 'Los Parseritos' en el partido 2 - 3 Helmantica CF Alineación oficial del equipo 'Helmantica CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Parseritos Alineación oficial del equipo 'Los Parseritos' en el partido 0 - 4 Helmantica CF Alineación oficial del equipo 'Helmantica CF' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Parseritos

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 13 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Parseritos. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Thomas Edstrand xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Aristeo Aguilera Vaqués, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Manuel Pizarro de Parseritos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Luis Marinas es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Helmantica CF

Goles Goles

  • 151 Minuto 29 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 29, el jugador visitant Jorge 'Bazooka' Díez de Medina va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 53. L'anotador per Helmantica va ser Jorge 'Bazooka' Díez de Medina, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): En Adam Krebbs donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 77 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 10, quan en Alejandro Faquel va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 252 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Al minut 23 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Norberto Cabral la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Helmantica havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Faquel va encarar al porter al 49, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Siro Cigala ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Norberto Cabral va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.