Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Royal Athletic Club (439745) - F.C Kazique (800108) » 703897712: T71/J6/VII

Liga 703897712 Información oficial sobre el partido 703897712 en Hattrick

24.12.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 6 / VII.342 (38378)

ZARAGOZA CORAZÓN DE LEON Alineación oficial del equipo 'ZARAGOZA CORAZÓN DE LEON' en el partido 2 - 3 F.C Kazique Alineación oficial del equipo 'F.C Kazique' en el partido
0 - 1 Arkadiusz Nagaj (20')
0 - 2 Abiria Seguya (31')
Felip Gabarda (43') 1 - 2
Felip Gabarda (85') 2 - 2
2 - 3 Robert Drzewicz (89')
ZARAGOZA CORAZÓN DE LEON Alineación oficial del equipo 'ZARAGOZA CORAZÓN DE LEON' en el partido 2 - 3 F.C Kazique Alineación oficial del equipo 'F.C Kazique' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ZARAGOZA CORAZÓN DE LEON Alineación oficial del equipo 'ZARAGOZA CORAZÓN DE LEON' en el partido 0 - 5 F.C Kazique Alineación oficial del equipo 'F.C Kazique' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ZARAGOZA CORAZÓN DE LEON

Goles Goles

  • 104 Minuto 43 (Gol de penalti): ZARAGOZA aconseguia el 1 - 2 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Felip Gabarda al cantó inferior dret de la porteria rival.
  • 108 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 2 s'ha de veure repetit: en Juan Iríbar de ZARAGOZA va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Felip Gabarda, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Xavi Jullà de ZARAGOZA va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Llàtzer Cors que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): ZARAGOZA va estar a punt de marcar quan Xavi Jullà va fer una passada impressionant a Carlos Martínez Herrero, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Llàtzer Cors.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lluís Albert Gimeno de ZARAGOZA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.C Kazique

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Al minut 20 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Arkadiusz Nagaj que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al 31 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Kazique augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Abiria Seguya es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Robert Drzewicz, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Arkadiusz Nagaj va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Filomonio Colón va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 74, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.