Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Zaldigoza (995856) - Poble Nou F.C (1334176) » 703915282: T71/J2/VII

Liga 703915282 Información oficial sobre el partido 703915282 en Hattrick

26.11.2022 15:00:00
Liga: Temporada 71 / Jornada 2 / VII.656 (38692)

Castrelo De Miño C.F. Alineación oficial del equipo 'Castrelo De Miño C.F.' en el partido 2 - 2 Poble Nou F.C Alineación oficial del equipo 'Poble Nou F.C' en el partido
Francisco Villaquirán (22') 1 - 0
1 - 1 Gonzalo Villanueva (26')
Sergio Ponte (75') 2 - 1
2 - 2 Carles Servet (89')
Castrelo De Miño C.F. Alineación oficial del equipo 'Castrelo De Miño C.F.' en el partido 2 - 2 Poble Nou F.C Alineación oficial del equipo 'Poble Nou F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Castrelo De Miño C.F. Alineación oficial del equipo 'Castrelo De Miño C.F.' en el partido 1 - 5 Poble Nou F.C Alineación oficial del equipo 'Poble Nou F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 94,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castrelo De Miño C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 22 gràcies a la jugada de Francisco Villaquirán, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Castrelo s'avançava al marcador al minut 75, després d'un rebot que va caçar en Sergio Ponte per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 85 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Ignacio Pidal per la seva rapidesa. Al minut 85 va intentar marxar per velocitat d'en Carles Servet, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Castrelo, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Óscar Alcázar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Villaquirán de Castrelo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 48 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Villaquirán va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Castrelo va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Adrián Ingunza de Castrelo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Poble Nou F.C

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 26 minuts Gonzalo Villanueva va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 en Carles Servet va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan José Haro va estar a punt de posar per davant a Poble amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Oriol Meneses va impedir un gol cantat.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Gábor Patfalvi quasi marca en una jugada assajada de córner que Carles Servet havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): José Haro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Oriol Meneses, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Morten Hansen va marcar al minut 67 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Pablo Valle quasi aconsegueix empatar per Poble al minut 87, però Oriol Meneses va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alan Dandy de Poble es va emportar una amonestació al minut 13 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 64 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En Nicolas Vallès era ple de bones intencions. Ajudava de forma incondicional als seus companys, però arribava un pèl tard.