Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gimnastica torrelavega (772238) - La Luarquesa C. F. (1417293) » 706986314: T71/R2

Copa 706986314 Información oficial sobre el partido 706986314 en Hattrick

23.11.2022 12:00:00
Copa: Temporada 71 / Ronda 2

Gimnastica torrelavega Alineación oficial del equipo 'Gimnastica  torrelavega' en el partido 1 - 4 La Luarquesa C. F. Alineación oficial del equipo 'La Luarquesa C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gimnastica torrelavega Alineación oficial del equipo 'Gimnastica  torrelavega' en el partido 1 - 1 La Luarquesa C. F. Alineación oficial del equipo 'La Luarquesa C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,3 % 54,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gimnastica torrelavega

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): El Gimnastica era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Mikołaj Mierzejek va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gimnastica va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 56, però en Yordan Stefanov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Yordan Stefanov va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gimnastica se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Gimnastica, Serafim Amaral, col·locà la pilota just a les mans d'en Juan Carlos Maza. El marcador: 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Gimnastica Ole Monsen va intentar enganyar Juan Carlos Maza amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 2.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Karl Hopfgartner va xutar fora per a Gimnastica, el marcador es va quedar igual: 1 - 3, ja es veia a venir!

La Luarquesa C. F.

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 26 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Luarquesa. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Abdelwahhab Zoubiri xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Garin Irikinbehere va fer al minut 78 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ceferino Garardi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Al minut 68, Abdelwahhab Zoubiri de Luarquesa va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En 贾 (Jia) 泉雄 (Quanxiong) anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a Luarquesa.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Luarquesa, Garin Irikinbehere, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Miguel Muro Cerezo de Luarquesa va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 4 al marcador.