Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caralex (1433654) - U.E.Trencapinyes (989839) » 709673717: T72/J4/VI

Liga 709673717 Información oficial sobre el partido 709673717 en Hattrick

01.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 4 / VI.498 (14816)

Caralex Alineación oficial del equipo 'Caralex ' en el partido 3 - 0 U.E.Trencapinyes Alineación oficial del equipo 'U.E.Trencapinyes' en el partido
Daniel Cassú (48') 1 - 0
Oswald Warne (72') 2 - 0
Felix Wurst (77') 3 - 0
Caralex Alineación oficial del equipo 'Caralex ' en el partido 3 - 0 U.E.Trencapinyes Alineación oficial del equipo 'U.E.Trencapinyes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caralex Alineación oficial del equipo 'Caralex ' en el partido 2 - 0 U.E.Trencapinyes Alineación oficial del equipo 'U.E.Trencapinyes' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caralex

Goles Goles

  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 48 gràcies a la jugada de Daniel Cassú, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Caralex va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Oswald Warne progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Caralex va aconseguir el 3 - 0 quan Felix Wurst va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Caralex va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 钱 (Qian) 北俊 (Beijun) en un 1 contra 1 amb el porter Diego Montoya, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 224 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 38, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Felix Wurst sempre els tira per la dreta i en Diego Montoya, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Caralex va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Felix Wurst va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Diego Montoya.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Michael Sand del Caralex ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Artús Paraire gairebé va marcar per a Caralex des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Daniel Cassú va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 钱 (Qian) 北俊 (Beijun) de Caralex la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

U.E.Trencapinyes

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de U.e.tnca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Albert Josep Cascant va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del U.e.tnca sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juanjo Colina, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 43 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.