Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alkadya FC (1597624) - C.S. PUERTOLLANO CF (47683) » 714555615: T73/R1

Copa 714555615 Información oficial sobre el partido 714555615 en Hattrick

28.06.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 1

AlvFC Alineación oficial del equipo 'AlvFC' en el partido 0 - 4 C.S. PUERTOLLANO CF Alineación oficial del equipo 'C.S. PUERTOLLANO CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AlvFC Alineación oficial del equipo 'AlvFC' en el partido 0 - 2 C.S. PUERTOLLANO CF Alineación oficial del equipo 'C.S. PUERTOLLANO CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AlvFC

Goles Goles

  • 109 Minuto 53 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Yaktin Boukhari es va complicar la vida al minut 53 intentant esquivar Ejlif Hasselriis en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del U.D.PAU, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 4 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 66 (Ocasión de contra de falta): El AlvFC va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Antonio Correa la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

C.S. PUERTOLLANO CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gaweł Kierasiński, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de U.D.PAU Henrik Ederveen va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Juan Carlos Aguiar va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Emiliyan Nikolov va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): Emiliyan Nikolov quasi marca en una jugada assajada de córner que Henrik Ederveen havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ejlif Hasselriis després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Winifredo Ureta va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gaweł Kierasiński de U.D.PAU es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 26 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Théo Barège després que el jugador de U.D.PAU li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.