Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bichito United (778535) - Los Clenchazos (307803) » 715438169: T73/J12/V

Liga 715438169 Información oficial sobre el partido 715438169 en Hattrick

16.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 12 / V.134 (5647)

Bichito United Alineación oficial del equipo 'Bichito United' en el partido 1 - 1 Los Clenchazos Alineación oficial del equipo 'Los Clenchazos' en el partido
0 - 1 Miguel Pacheco (47')
Gabriel 'Paquete' Elies Junior (66') 1 - 1
Bichito United Alineación oficial del equipo 'Bichito United' en el partido 1 - 1 Los Clenchazos Alineación oficial del equipo 'Los Clenchazos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bichito United Alineación oficial del equipo 'Bichito United' en el partido 2 - 0 Los Clenchazos Alineación oficial del equipo 'Los Clenchazos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bichito United

Goles Goles

  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Bichito s'esgargamellaven dempeus per esperonar Gabriel 'Paquete' Elies Junior que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 66 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Al minut 18, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marius Gilje va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Patxi Gonzalo Anes va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 220 Minuto 28 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 28 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Jakob Karama va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ehsan Naddaf.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Leonardo Villalobos de Bichito amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Clenchazos

Goles Goles

  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 47, quan Miguel Pacheco va posar els visitants Clenchazos per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 26, un contraatac del Clenchazos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Miguel Pacheco perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 240 Minuto 69 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Clenchazos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 69 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Maties Auleda, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Maties Auleda de Clenchazos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.