Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

veteranos del eume (1370618) - Chineti's Team (1455127) » 715466077: T73/J3/VI

Liga 715466077 Información oficial sobre el partido 715466077 en Hattrick

15.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 3 / VI.377 (14695)

veteranos del eume Alineación oficial del equipo 'veteranos del eume' en el partido 1 - 1 Chineti's Team Alineación oficial del equipo 'Chineti's Team' en el partido
Matthieu Courtel (72') 1 - 0
1 - 1 Asen Nichev (79')
veteranos del eume Alineación oficial del equipo 'veteranos del eume' en el partido 1 - 1 Chineti's Team Alineación oficial del equipo 'Chineti's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
veteranos del eume Alineación oficial del equipo 'veteranos del eume' en el partido 1 - 1 Chineti's Team Alineación oficial del equipo 'Chineti's Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,7 % 31,6 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

veteranos del eume

Goles Goles

  • 123 Minuto 72 (Gol por la derecha): Corria el minut 72 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Matthieu Courtel, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): En Matthieu Courtel va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ignacio Manzano Caso va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Ramiro Ramos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bermudo Trelles va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ivan Dovrtěl! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de veteranos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Diego Barbero, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): veteranos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Arnaud Horsmans en un 1 contra 1 amb el porter Ramiro Ramos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): veteranos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Horst-Dieter Twiedelft va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ramiro Ramos.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Ivan Dovrtěl de veteranos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Chineti's Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 en Asen Nichev va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Asen Nichev va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ginés Tienza Velasco, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 208 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ekmeleddin Bayer de Chinetis va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Asen Nichev que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Chinetis va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Asen Nichev es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Tal Kurent va marcar al minut 82 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.