Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tornaaaa FC (1372685) - Emancipados C.F. (118271) » 715497719: T73/J4/VI

Liga 715497719 Información oficial sobre el partido 715497719 en Hattrick

22.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 4 / VI.942 (15260)

Tornaaaa FC Alineación oficial del equipo 'Tornaaaa FC' en el partido 3 - 3 Emancipados C.F. Alineación oficial del equipo 'Emancipados C.F.' en el partido
Anatolijus Janulevičius (22') 1 - 0
Bert Trio (27') 2 - 0
2 - 1 Alfonso Martínez Naranjo (30')
2 - 2 Martí Llimós (32')
2 - 3 Alfonso Martínez Naranjo (56')
Timotheus Graaff (57') 3 - 3
Tornaaaa FC Alineación oficial del equipo 'Tornaaaa FC' en el partido 3 - 3 Emancipados C.F. Alineación oficial del equipo 'Emancipados C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tornaaaa FC Alineación oficial del equipo 'Tornaaaa FC' en el partido 3 - 1 Emancipados C.F. Alineación oficial del equipo 'Emancipados C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,6 % 2,3 % 16,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tornaaaa FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Anatolijus Janulevičius va donar a Tornaaaa un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Tornaaaa pel centre va donar un gran resultat: el gol de Bert Trio va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Timotheus Graaff s'emportà una gran ovació del públic local al minut 57, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Maxime Kempeneers gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Javier Galdón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Tornaaaa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 50, quan Anatolijus Grigevičius va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El Tornaaaa va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Anatolijus Grigevičius va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dariusz Siński.

Emancipados C.F.

Goles Goles

  • 151 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats de Emancipados van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Alfonso Martínez Naranjo va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 en Martí Llimós va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 190 Minuto 56 (Gol de falta): En Alfonso Martínez Naranjo va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Manuel Rodríguez Mazo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marcos Quemada Herreros, als 47 minuts, va fallar per ben poc.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Juan Manuel Rodríguez Mazo de Emancipados, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 56, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Martí Llimós va marcar al minut 66 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Emancipados va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Titi Emako-Siankam va desviar el xut final de Alfonso Martínez Naranjo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juan Manuel Rodríguez Mazo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Emancipados que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alfonso Martínez Naranjo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.