Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Acción Humana (123382) - Punta Galea Tx. E. (988946) » 718725118: T73/R3

Copa 718725118 Información oficial sobre el partido 718725118 en Hattrick

12.07.2023 12:00:00
Copa: Temporada 73 / Ronda 3

Los escopetillas premium Alineación oficial del equipo 'Los escopetillas premium' en el partido 3 - 4 Punta Galea Tx. E. Alineación oficial del equipo 'Punta Galea Tx. E.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los escopetillas premium Alineación oficial del equipo 'Los escopetillas premium' en el partido 1 - 0 Punta Galea Tx. E. Alineación oficial del equipo 'Punta Galea Tx. E.' en el partido
Tiene suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los escopetillas premium

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 77 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Baraquiel Villabedón, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de escopetillas Raúl Ezquerdo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Dieter Kirschfink es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 0.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En César Baniela anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 0 per a escopetillas.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Josu Iturriospe de escopetillas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dieter Kirschfink en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 1.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Pepito Simón Abril de escopetillas anava molt fort i col·locat però Dieter Kirschfink no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 2.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de escopetillas Baraquiel Villabedón va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Punta Galea Tx. E.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 23 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Tezozómoc Álvarez va ser clau en la jugada d'atac de Punta al minut 23, quan ell mateix va fer una passada brutal a Joan Tirapu, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Ingo Hüttel, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Joan Tirapu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Punta va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ingo Hüttel va desviar el xut final de Rashad Assim Al-Rashdy després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Oldřich Vaněrka va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Tezozómoc Álvarez de Punta, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 75, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Es duien 76 minuts de partit jugats quan Oldřich Vaněrka va estar a punt de posar per davant a Punta amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ingo Hüttel va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 94 (Ocasión por la izquierda): Oldřich Vaněrka, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 94 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Punta Guenter Menzi, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ingo Hüttel. El marcador continuava 1 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Klaus-Peter Wätjen va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Punta, Ramón Xavier Perez de Eulate, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Dieter Kirschfink va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Tezozómoc Álvarez de Punta, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ingo Hüttel en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.