Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DEPORTIVA CARTAGENA (1414929) - Obese Pensioners (1334144) » 721283057: T74/J7/VII

Liga 721283057 Información oficial sobre el partido 721283057 en Hattrick

02.12.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / VII.788 (38824)

DEPORTIVA CARTAGENA Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVA CARTAGENA' en el partido 3 - 0 Obese Pensioners Alineación oficial del equipo 'Obese Pensioners' en el partido
Benantzio Ubillagoia (37') 1 - 0
Chorche Bugallo (41') 2 - 0
Benantzio Ubillagoia (68') 3 - 0
DEPORTIVA CARTAGENA Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVA CARTAGENA' en el partido 3 - 0 Obese Pensioners Alineación oficial del equipo 'Obese Pensioners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DEPORTIVA CARTAGENA Alineación oficial del equipo 'DEPORTIVA CARTAGENA' en el partido 4 - 0 Obese Pensioners Alineación oficial del equipo 'Obese Pensioners' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DEPORTIVA CARTAGENA

Goles Goles

  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de DEPORTIVA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Chorche Bugallo va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Benantzio Ubillagoia va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Amb 8 minuts disputats, Benantzio Ubillagoia gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però 张 (Zhang) 恩善 (Enshan) va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del DEPORTIVA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Raúl Dueñas, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Josep Déu del DEPORTIVA ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, Chorche Bugallo gairebé va marcar per a DEPORTIVA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gonzalo Pérez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): Benantzio Ubillagoia va sorprendre 张 (Zhang) 恩善 (Enshan) amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Adil Zouita, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Chorche Bugallo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de 张 (Zhang) 恩善 (Enshan) va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Obese Pensioners

Goles Goles

  • 109 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 37 minuts Sijmen Spierenburg es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Benantzio Ubillagoia que d'un gran xut va marcar per a DEPORTIVA el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pensioners va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Andrés Nieminem, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Andrés Nieminem va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Madari Ziardegi, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edgar Forés.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Urruya de Pensioners es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martín Porcel de Pensioners amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.