Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Borussia de Donut (48126) - Ziga - Zaga Team (778731) » 72756746: T17/J8/VI

Liga 72756746 Información oficial sobre el partido 72756746 en Hattrick

17.06.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 8 / VI.438 (14756)

F.C Misinas catalanas Alineación oficial del equipo 'F.C Misinas catalanas' en el partido 3 - 0 union montañesa de llanez Alineación oficial del equipo 'union montañesa de llanez' en el partido
Aníbal Botelho (39') 1 - 0
José María Lopera (54') 2 - 0
Abdel Merraouche (71') 3 - 0
F.C Misinas catalanas Alineación oficial del equipo 'F.C Misinas catalanas' en el partido 3 - 0 union montañesa de llanez Alineación oficial del equipo 'union montañesa de llanez' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C Misinas catalanas Alineación oficial del equipo 'F.C Misinas catalanas' en el partido 3 - 0 union montañesa de llanez Alineación oficial del equipo 'union montañesa de llanez' en el partido
Tiene un resultado normal 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Misinas catalanas

Goles Goles

  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els seguidors del catalanas contenien la respiració mentre en Aníbal Botelho s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan catalanas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de José María Lopera des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de catalanas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Abdel Merraouche progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Aníbal Botelho va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): Al minut 43, Federico Chiuso gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El catalanas ho intentava per la dreta per mitjà de Álvaro Manera, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Abdel Merraouche de catalanas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Abdel Merraouche va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

union montañesa de llanez

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Alfredo Rey va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henry Dal.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Próspero Paterna de Llanez va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nemesio Estrela de Llanez va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Rey de Llanez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.