Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Beagle United (314986) - alvin (122415) » 72805976: T17/J1/VI

Liga 72805976 Información oficial sobre el partido 72805976 en Hattrick

29.04.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 1 / VI.585 (14903)

Real FYT Alineación oficial del equipo 'Real FYT' en el partido 1 - 2 Los Cortapichas Alineación oficial del equipo 'Los Cortapichas' en el partido
Theunis van Vleuten (14') 1 - 0
1 - 1 Etele Gaál (49')
1 - 2 Raúl Arbués (73')
Real FYT Alineación oficial del equipo 'Real FYT' en el partido 1 - 2 Los Cortapichas Alineación oficial del equipo 'Los Cortapichas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real FYT Alineación oficial del equipo 'Real FYT' en el partido 2 - 0 Los Cortapichas Alineación oficial del equipo 'Los Cortapichas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real FYT

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Real va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Theunis van Vleuten va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Real va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jorma Soppela va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Stephane Rieder.
  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Óscar Carrero va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enoch Faulkner de Real es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Guilherme Melo de Real va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Guilherme Melo de Real per doble groga al minut 78.

Los Cortapichas

Goles Goles

  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Etele Gaál que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): El Cortapichas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Raúl Arbués va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Raúl Arbués va rebre molts aplaudiments. Al minut 2 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Guillaume Rocard va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 60, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Juan Borja Barrero-Valverde va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Etele Gaál que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Marcos García va sortir coix del terreny de joc, substituït per Andreas Rothaus. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): Etele Gaál va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Cortapichas estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.