Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sedano fc (776287) - Rapid Daderkov (435564) » 72968699: T17/J7/VII

Liga 72968699 Información oficial sobre el partido 72968699 en Hattrick

10.06.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 7 / VII.53 (38089)

sedano fc Alineación oficial del equipo 'sedano fc' en el partido 0 - 5 Pegaso FC Alineación oficial del equipo 'Pegaso FC' en el partido
0 - 1 Thorsten Weiher (34')
0 - 2 Willhelm Bockel (37')
0 - 3 Jesper Wallbeck (38')
0 - 4 Willhelm Bockel (75')
0 - 5 Jesper Wallbeck (85')
sedano fc Alineación oficial del equipo 'sedano fc' en el partido 0 - 5 Pegaso FC Alineación oficial del equipo 'Pegaso FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
sedano fc Alineación oficial del equipo 'sedano fc' en el partido 0 - 1 Pegaso FC Alineación oficial del equipo 'Pegaso FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sedano fc

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 22 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Oscar Bueno va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Mikael Engling. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): sedano va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Erkan Stefan Pfeiffer va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Erkan Stefan Pfeiffer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 12 (Lesión leve): En Roberto Rubio de sedano va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Giorgio Frascari va prendre el seu rol al minut 12.

Pegaso FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Bodo Scherübl arribés a peus de Thorsten Weiher, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Pegaso el 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Willhelm Bockel va aprofitar un error defensiu al minut 37, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Pegaso.
  • 180 Minuto 38 (Gol de falta): Passaven 38 minuts quan en Jesper Wallbeck va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Willhelm Bockel va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 75, i va fer pujar el 0 - 4 per a Pegaso.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jesper Wallbeck de Pegaso l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Pegaso va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 11, quan Willhelm Bockel va quedar-se sol davant el porter Roberto Rubio, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Willhelm Bockel va estar a punt de posar per davant a Pegaso amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Giorgio Frascari va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Florent Parizot va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Al minut 80 en Thorsten Weiher va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Tomás Medina de Pegaso va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Héctor Ornosa va prendre el seu rol al minut 39.