Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl. teleko (435241) - Tomelloso C. F. (1578159) » 730351649: T75/R4

Copa 730351649 Información oficial sobre el partido 730351649 en Hattrick

28.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 4

Atl. teleko Alineación oficial del equipo 'Atl. teleko' en el partido 2 - 1 Tomelloso C. F. Alineación oficial del equipo 'Tomelloso C. F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atl. teleko Alineación oficial del equipo 'Atl. teleko' en el partido 2 - 1 Tomelloso C. F. Alineación oficial del equipo 'Tomelloso C. F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,2 % 4,5 % 19,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl. teleko

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del teleko s'esgargamellaven dempeus per esperonar Andrelton Jansen que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 23 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 190 Minuto 24 (Gol de falta): En Johan Bauer va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 2-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): teleko va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Andrelton Jansen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Johan Bauer de teleko la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tomelloso C. F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Patricio Carvajal va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Álvaro Zorita Muñoz després de 16 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Per Halling va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Álvaro Miró va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 218 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner peinado): Sixto Ranera quasi marca en una jugada assajada de córner que Álvaro Zorita Muñoz havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Zbigniew Grudka va rebre molts aplaudiments. Al minut 90 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 262 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Al minut 91 Zbigniew Grudka va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Per Halling va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.