Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731655044

Copa 731655044 Información oficial sobre el partido 731655044 en Hattrick

28.05.2024 17:00:00

Inter Osijek Alineación oficial del equipo 'Inter Osijek' en el partido 1 - 8 Piadeina Calling Alineación oficial del equipo 'Piadeina Calling' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Inter Osijek Alineación oficial del equipo 'Inter Osijek' en el partido 0 - 9 Piadeina Calling Alineación oficial del equipo 'Piadeina Calling' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter Osijek

Goles Goles

  • 139 Minuto 24 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Duje Šljivar! Un inimaginable dribbling sobre Luis Gárriz va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 2 per a Osijek.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 9 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Duje Šljivar va marxar de Luis Gárriz en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Osijek van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Piadeina Calling

Goles Goles

  • 170 Minuto 4 (Gol de falta): Piadeina va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Hennig Koelker.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Yiorgos Lianis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 16, i va fer pujar el 0 - 2 per a Piadeina.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Marek Balwierz va aprofitar un error defensiu al minut 27, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Piadeina.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 52 minuts, el tirador de faltes del Piadeina va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Marc Fumadó, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 66, Piadeina va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Eliseo Dal Maso.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, un xut de Eliseo Dal Maso des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Passaven 73 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Hennig Koelker va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dario Bertellotti va ser l'anotador del 1 - 8.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Luis Gárriz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 42 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Piadeina va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 225 Minuto 90 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Marc Fumadó de Piadeina va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dario Bertellotti de Piadeina amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.