Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AUGUSTA EMERITA F.C (118378) - Reus Crows F.C (30971) » 73186679: T17/J2/VII

Liga 73186679 Información oficial sobre el partido 73186679 en Hattrick

06.05.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 2 / VII.717 (38753)

AUGUSTA EMERITA F.C Alineación oficial del equipo 'AUGUSTA EMERITA F.C' en el partido 1 - 7 Marmotas Alineación oficial del equipo 'Marmotas' en el partido
0 - 1 José Bazan (16')
0 - 2 Dick Korver (31')
0 - 3 Youssouf Dioh (38')
0 - 4 Dick Korver (44')
0 - 5 Chus Fernández (45')
Gian Luca Argazzù (51') 1 - 5
1 - 6 Youssouf Dioh (64')
1 - 7 Dick Korver (79')
AUGUSTA EMERITA F.C Alineación oficial del equipo 'AUGUSTA EMERITA F.C' en el partido 1 - 7 Marmotas Alineación oficial del equipo 'Marmotas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AUGUSTA EMERITA F.C Alineación oficial del equipo 'AUGUSTA EMERITA F.C' en el partido 0 - 2 Marmotas Alineación oficial del equipo 'Marmotas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AUGUSTA EMERITA F.C

Goles Goles

  • 103 Minuto 51 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Gian Luca Argazzù va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Chus Fernández haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a EMERITA al minut 18.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Jean-Claude Alauzun va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 45, Jean-Claude Alauzun de EMERITA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christopher Olivier de EMERITA es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edilio Ronfolaturro de EMERITA es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Marmotas

Goles Goles

  • 138 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gavin Diemac va anar directament als peus de José Bazan que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dick Korver va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Youssouf Dioh, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Dick Korver, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 45 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Chus Fernández de Marmotas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 45 de partit.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Youssouf Dioh de Marmotas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 64. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Dick Korver va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 1 - 7 per a Marmotas.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): José Bazan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alf Paulsen, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Chus Fernández. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chus Fernández de Marmotas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Giancarlo Francisco de Marmotas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.