Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Xaltons (490352) - ES Goya (492428) » 73192820: T17/J8/VII

Liga 73192820 Información oficial sobre el partido 73192820 en Hattrick

17.06.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 8 / VII.736 (38772)

FCBarcelona THE BEST Alineación oficial del equipo 'FCBarcelona THE BEST' en el partido 0 - 4 FLORIDA 25 F.C. Alineación oficial del equipo 'FLORIDA 25 F.C.' en el partido
0 - 1 Pedro Socorro (36')
0 - 2 Heinz Kulmer (37')
0 - 3 Rodrigo Sansegundo (41')
0 - 4 Pedro Socorro (71')
FCBarcelona THE BEST Alineación oficial del equipo 'FCBarcelona THE BEST' en el partido 0 - 4 FLORIDA 25 F.C. Alineación oficial del equipo 'FLORIDA 25 F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FCBarcelona THE BEST Alineación oficial del equipo 'FCBarcelona THE BEST' en el partido 0 - 1 FLORIDA 25 F.C. Alineación oficial del equipo 'FLORIDA 25 F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCBarcelona THE BEST

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FCBarcelona va anar a parar a la dreta de l'atac on en Tonio Bruna, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Giuseppe Candido no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Darius Clare estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de FCBarcelona va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Peter Börjesson, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 48 (Lesión): FCBarcelona es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Notis Pagonis no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Toni Salvador al camp.

FLORIDA 25 F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pedro Socorro que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a FLORIDA.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): FLORIDA va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Heinz Kulmer va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Rodrigo Sansegundo va augmentar l'avantatge de FLORIDA a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pedro Socorro, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): FLORIDA va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Notis Pagonis va desviar el xut final de Merijn Gerkens després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): FLORIDA quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Giuseppe Candido va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): FLORIDA quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Etías Carranza va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Andris Hercogs de FLORIDA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 47, Pedro Socorro de FLORIDA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.