Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731963742

Liga 731963742 Información oficial sobre el partido 731963742 en Hattrick

01.06.2024 10:00:00

Mini Fotbal Club KabluTronik Alineación oficial del equipo 'Mini Fotbal Club KabluTronik' en el partido 4 - 3 AFC Spitalu' 9 Alineación oficial del equipo 'AFC Spitalu' 9' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mini Fotbal Club KabluTronik Alineación oficial del equipo 'Mini Fotbal Club KabluTronik' en el partido 1 - 2 AFC Spitalu' 9 Alineación oficial del equipo 'AFC Spitalu' 9' en el partido
Tiene bastante suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,8 % 7,4 % 70,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mini Fotbal Club KabluTronik

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Florin Bura va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 17.
  • 137 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 42 una excel·lent centrada de Gait Gouverne va arribar a Maciej Junkiert, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 2 al marcador.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Procopio Cobisi, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MFC KT se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 44.
  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): El MFC KT era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Drahomír Kadlubiec va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Gait Gouverne de MFC KT gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 71 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Maciej Junkiert, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): En Drahomír Kadlubiec va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Michele Forlimbergi s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Florin Bura es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Procopio Cobisi de MFC KT es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

AFC Spitalu' 9

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Martynas Tenanevičius, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 39.
  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Victor Leclercq sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 40 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 163 Minuto 54 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 54 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Martynas Tenanevičius marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Stig Bergh de Spitalu, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 43, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Samsonas Zaurskis.