Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manzalvos F.C. (438953) - Madunzas Paquito FC (119445) » 73209922: T17/J10/VII

Liga 73209922 Información oficial sobre el partido 73209922 en Hattrick

01.07.2006 15:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 10 / VII.779 (38815)

Barcelonès F.C. Alineación oficial del equipo 'Barcelonès F.C.' en el partido 3 - 2 PiÑiTa De NueVa MaLaGa F. C. Alineación oficial del equipo 'PiÑiTa De NueVa MaLaGa F. C.' en el partido
0 - 1 Raoul Balay (14')
0 - 2 Slavko Fraki? (28')
Climent Cornellà (51') 1 - 2
Abdou Biagui (66') 2 - 2
Jaime Rodríguez (74') 3 - 2
Barcelonès F.C. Alineación oficial del equipo 'Barcelonès F.C.' en el partido 3 - 2 PiÑiTa De NueVa MaLaGa F. C. Alineación oficial del equipo 'PiÑiTa De NueVa MaLaGa F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Barcelonès F.C. Alineación oficial del equipo 'Barcelonès F.C.' en el partido 2 - 3 PiÑiTa De NueVa MaLaGa F. C. Alineación oficial del equipo 'PiÑiTa De NueVa MaLaGa F. C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,8 % 14,4 % 60,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelonès F.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 51 (Gol por el centro): El Barcelona no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Climent Cornellà es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Barcelona s'esgargamellaven dempeus per esperonar Abdou Biagui que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 66 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Barcelona va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 74 Jaime Rodríguez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Barcelona va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Climent Cornellà ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fernando Escudero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Àlex Perejoan de Barcelona es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Frank Skjærstad va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

PiÑiTa De NueVa MaLaGa F. C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Passats 14 minuts de partit, PiÑiTa es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Raoul Balay es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Slavko Frakić va aprofitar un error defensiu al minut 28, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a PiÑiTa.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): PiÑiTa quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Slavko Frakić va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eloy Pinto.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Recep Ercihan, jugador de PiÑiTa, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 16. Ivar Veske, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.