Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 732363814

Liga 732363814 Información oficial sobre el partido 732363814 en Hattrick

31.08.2024 12:30:00

ASD DISAGIO Alineación oficial del equipo 'ASD DISAGIO' en el partido 5 - 3 A.S. Atletico Valcorrente Alineación oficial del equipo 'A.S. Atletico Valcorrente' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
ASD DISAGIO Alineación oficial del equipo 'ASD DISAGIO' en el partido 7 - 1 A.S. Atletico Valcorrente Alineación oficial del equipo 'A.S. Atletico Valcorrente' en el partido
Tiene mala suerte 6.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASD DISAGIO

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): DISAGIO va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Kevin Davison va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els seguidors del DISAGIO contenien la respiració mentre en Pier Federico Ceron s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 67 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ludovic Blavette. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): DISAGIO va obtenir un penal al minut 77, que va llançar a la perfecció Ludovic Blavette. 4 - 2 a favor dels locals.
  • 130 Minuto 90 (Gol de falta): Al minut 90 en Ludovic Blavette va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 3 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jonas Vinterbrant va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

A.S. Atletico Valcorrente

Goles Goles

  • 164 Minuto 17 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 17 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Valcorrente. Lucian Mailat el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 162 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Roland Ábrahám, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 49.
  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Un mica després, Karl-Gösta Wiklind de Valcorrente va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Es duien 10 minuts de partit jugats quan Marco Diprizio va estar a punt de posar per davant a Valcorrente amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Natalino Mandosio va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 27 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Roland Ábrahám va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jeffery Cayanan de Valcorrente amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucian Mailat.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Karl-Gösta Wiklind de Valcorrente va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.