Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torrecilla del Rebollar (1580128) - RCA Salón (1420961) » 732637451: T76/J5/V

Liga 732637451 Información oficial sobre el partido 732637451 en Hattrick

29.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 5 / V.63 (5576)

Torrecilla del Rebollar Alineación oficial del equipo 'Torrecilla del Rebollar' en el partido 3 - 0 RCA Salón Alineación oficial del equipo 'RCA Salón' en el partido
Peter-Jan Avezaat (2') 1 - 0
Sebastián López Herrera (11') 2 - 0
Eugène Geisen (12') 3 - 0
Torrecilla del Rebollar Alineación oficial del equipo 'Torrecilla del Rebollar' en el partido 3 - 0 RCA Salón Alineación oficial del equipo 'RCA Salón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torrecilla del Rebollar Alineación oficial del equipo 'Torrecilla del Rebollar' en el partido 2 - 0 RCA Salón Alineación oficial del equipo 'RCA Salón' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torrecilla del Rebollar

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Torrecilla va agafar avantatge al minut 2 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Peter-Jan Avezaat fent així el 1 - 0.
  • 108 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 11, en Óscar Valenzuela Serrano la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Sebastián López Herrera que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Salón. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Eugène Geisen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Torrecilla es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 12.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Cyril Garcia al minut 4 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Peter-Jan Avezaat va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Óscar Valenzuela Serrano, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El Torrecilla ho intentava per la dreta per mitjà de Peter-Jan Avezaat, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

RCA Salón

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Čedomir Gavrilović va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 6, i va passar la pilota a Dule Tratnik, però aquest no va encertar a marcar.