Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

España (1372611) - U.D.UTICA (993559) » 732687515: T76/J5/VI

Liga 732687515 Información oficial sobre el partido 732687515 en Hattrick

29.06.2024 14:00:00
Liga: Temporada 76 / Jornada 5 / VI.701 (15019)

España Alineación oficial del equipo ' España' en el partido 4 - 1 U.D.UTICA Alineación oficial del equipo 'U.D.UTICA' en el partido
Daniel Teica (19') 1 - 0
1 - 1 Pavel Kukuczka (31')
Beorn te Braak (33') 2 - 1
Bjørn Tveit (75') 3 - 1
Daniel Susanna (78') 4 - 1
España Alineación oficial del equipo ' España' en el partido 4 - 1 U.D.UTICA Alineación oficial del equipo 'U.D.UTICA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
España Alineación oficial del equipo ' España' en el partido 8 - 0 U.D.UTICA Alineación oficial del equipo 'U.D.UTICA' en el partido
Es un cenizo 7.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

España

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): España va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Daniel Teica va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Beorn te Braak va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de España.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Bjørn Tveit va incrementar l'avantatge de España amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): España va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Daniel Susanna va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 28 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 28 en Beorn te Braak ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Daniel Susanna el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Beorn te Braak va estar a punt de sentenciar el partit al minut 30, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Daniel Susanna no va ser aprofitada per en Stefanis Tsioufis que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Bjørn Tveit una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Alfonso Majo Llorente va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Beorn te Braak. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hasan Nimet va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stefanis Tsioufis.

U.D.UTICA

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Pavel Kukuczka de U.D.UTICA va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 14 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Oliver Mehrer van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Daniel Teica a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 207 Minuto 41 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Leslie Looms de U.D.UTICA no va ser gol per ben poc.