Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733307619

Liga 733307619 Información oficial sobre el partido 733307619 en Hattrick

01.06.2024 22:00:00

New Tutankamon FC Alineación oficial del equipo 'New Tutankamon FC' en el partido 4 - 1 Anti-Scolari Alineación oficial del equipo 'Anti-Scolari' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
New Tutankamon FC Alineación oficial del equipo 'New Tutankamon FC' en el partido 4 - 1 Anti-Scolari Alineación oficial del equipo 'Anti-Scolari' en el partido
Tiene un resultado normal 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Tutankamon FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Passats 32 minuts, Zaharia Casapu, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Tutankamon es posava per davant!
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador Kelvin Sibley de Tutankamon, després de 44 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Tutankamon va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Bernard Stingl va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 135 Minuto 77 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Bernard Stingl de Tutankamon va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 33 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Miguel Tiago Moreira Gonçalves va fallar un penal al minut 33.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Bernard Stingl de Tutankamon va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Romeu Rodrigues va estar a punt de sentenciar el partit al minut 43, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Tutankamon ho intentava per la dreta per mitjà de Adelino da Costa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Kelvin Sibley una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Drago Spiroch va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Anti-Scolari

Goles Goles

  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Henrique Perdigão va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Tiago Camarada va fer una estirada espectacular al minut 81, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en João Jesus Mendes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ademar Fernandes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.