Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733607304

Liga 733607304 Información oficial sobre el partido 733607304 en Hattrick

09.06.2024 10:00:00

Förerz BK Alineación oficial del equipo 'Förerz BK' en el partido 7 - 0 Pucela Sueca Alineación oficial del equipo 'Pucela Sueca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Förerz BK Alineación oficial del equipo 'Förerz BK' en el partido 5 - 0 Pucela Sueca Alineación oficial del equipo 'Pucela Sueca' en el partido
Tiene suerte 5.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Förerz BK

Goles Goles

  • 124 Minuto 33 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 33 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Erwann Beautour. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, el Förerz va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Darryl Hoffpauir, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Förerz va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Erwann Beautour progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Förerz va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Tuo Katché va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Miroslav Stanišić es va introduir dins la defensa central al minut 42, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 190 Minuto 44 (Gol de falta): El Miroslav Stanišić va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Förerz. 6-0.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tobiáš Pejchar, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 7 - 0 per a Förerz.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Tuo Katché va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Förerz.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Erwann Beautour una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Osvald Skogfeldt va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Darryl Hoffpauir per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Osvald Skogfeldt va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Förerz ho intentava per la dreta per mitjà de Tuo Katché, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carlos Ángel Anile va estar a punt de sentenciar el partit al minut 78, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tobiáš Pejchar.

Pucela Sueca

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pucela sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hamza Kujak, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 12 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 208 Minuto 77 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Hamza Kujak de Pucela va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Davide Grunwald que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.