Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733823864

Liga 733823864 Información oficial sobre el partido 733823864 en Hattrick

16.06.2024 02:00:00

Toros Neza CF Alineación oficial del equipo 'Toros Neza CF' en el partido 2 - 2 Dragones Azules de Tepic Alineación oficial del equipo 'Dragones Azules de Tepic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Toros Neza CF Alineación oficial del equipo 'Toros Neza CF' en el partido 2 - 1 Dragones Azules de Tepic Alineación oficial del equipo 'Dragones Azules de Tepic' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,7 % 1,7 % 14,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toros Neza CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Toros va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Emilio Simón Abril va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Bernardino Gálvez va augmentar la diferència de Toros a 2 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 16 (Ocasión de penalti): En Bernardino Gálvez va llançar un penal al minut 16. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Emilio Simón Abril va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, César Guzmán de Toros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Dragones Azules de Tepic

Goles Goles

  • 153 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, Cuitláhuac Cruz va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Dragones en aconseguir el 2 - 1.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador visitant Cuitláhuac Cruz va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 89 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Dragones van sortir al contraatac al minut 23, però Guillermo Arreola va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ronald Menchaca va intentar anar-se'n per velocitat al minut 53 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Bosque.