Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 733846745

Liga 733846745 Información oficial sobre el partido 733846745 en Hattrick

02.06.2024 18:30:00

FC Kamina Alineación oficial del equipo 'FC Kamina' en el partido 2 - 6 Domilus RD Alineación oficial del equipo 'Domilus RD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Kamina Alineación oficial del equipo 'FC Kamina' en el partido 3 - 3 Domilus RD Alineación oficial del equipo 'Domilus RD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,2 % 28,4 % 44,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kamina

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Mwami Tsimba va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 30.
  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Raphael 'Chief' Bongoya va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Baupol Nshimba va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Mhoutar Hassani hauria d'haver estat gol al minut 22 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Kamina va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Kurt-Jürgen Sonntag-Burgos va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Kamina va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 76 que Federico Bolognesi no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Orlando 'Kickero' DePass de Kamina va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Domilus RD

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Cameron Woodson quedar desmarcat i marcar per a Domilus al minut 11. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 53, quan Šćepan Kovačević va posar els visitants Domilus per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 67 de partit va donar a Domilus l'avantatge per 1 - 3. Cameron Woodson en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Saleem Subaey va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 71, i va fer pujar el 1 - 4 per a Domilus.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Landuin von Guttenberg va anar directament als peus de Šćepan Kovačević que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 5.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 80, Domilus va augmentar el seu avantatge a 2 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Saleem Subaey.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Šćepan Kovačević va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 235 Minuto 70 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Šćepan Kovačević va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.