Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734121110

Liga 734121110 Información oficial sobre el partido 734121110 en Hattrick

01.09.2024 15:00:00

''GALATASARAY'' Alineación oficial del equipo '''GALATASARAY''' en el partido 4 - 3 Eşrefpaşa SK Alineación oficial del equipo 'Eşrefpaşa SK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
''GALATASARAY'' Alineación oficial del equipo '''GALATASARAY''' en el partido 4 - 3 Eşrefpaşa SK Alineación oficial del equipo 'Eşrefpaşa SK' en el partido
Tiene un resultado normal 4.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,8 % 19,3 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

''GALATASARAY''

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): GS prenia la batuta de l'encontre al minut 5, quan en Jacinto Martínez va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 139 Minuto 26 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Mats-Åke Hartgren va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Enzo Paolo Ledda per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 0
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 78 gràcies a la jugada de Wojciech Mańka, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan GS va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Charly Savary des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Passaven 8 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Teoman Selekman va rematar alt.
  • 205 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): GS va estar a punt de marcar quan Francesco Gasparrini va fer una passada impressionant a Charly Savary, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 239 Minuto 64 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jacinto Martínez va marxar de Enzo Paolo Ledda en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de GS van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70, Ðorđe Ćirković arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Alberto Ambaiba de GS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacinto Martínez de GS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eşrefpaşa SK

Goles Goles

  • 151 Minuto 28 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 28 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Rikárdó Fehér.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 40 minuts Aykut Sabih va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats de EPaşa van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Barkın Kutsalan va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.