Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734266432

Liga 734266432 Información oficial sobre el partido 734266432 en Hattrick

01.09.2024 20:00:00

Reeko United FC Alineación oficial del equipo 'Reeko United FC' en el partido 0 - 4 Volgevreten Vedettes FC Alineación oficial del equipo 'Volgevreten Vedettes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Reeko United FC Alineación oficial del equipo 'Reeko United FC' en el partido 1 - 8 Volgevreten Vedettes FC Alineación oficial del equipo 'Volgevreten Vedettes FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reeko United FC

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Addy Albrink va disposar d'una bona oportunitat al minut 82, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Volgevreten Vedettes FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Amb 10 minuts jugats, Arno Thaler de Volgevreten va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 184 Minuto 52 (Gol de penalti): Al minut 52 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Volgevreten, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Silverio Cometa va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a Volgevreten l'avantatge per 0 - 3. Choukri Zahim en va ser l'anotador.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 81 en Attila Benkovics va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Silverio Cometa podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 4 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gustaaf Poortman. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Matteo Eltschinger quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Dino Boszhart, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 225 Minuto 49 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Attila Benkovics es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 280 Minuto 77 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 77 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Francisco Revuelta va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.