Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734373174

Liga 734373174 Información oficial sobre el partido 734373174 en Hattrick

08.06.2024 21:00:00

URC ST VICTOR Alineación oficial del equipo 'URC ST VICTOR' en el partido 2 - 2 OGC Lyon Alineación oficial del equipo 'OGC Lyon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
URC ST VICTOR Alineación oficial del equipo 'URC ST VICTOR' en el partido 7 - 0 OGC Lyon Alineación oficial del equipo 'OGC Lyon' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

URC ST VICTOR

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Takavar Sahraei de VICTOR va aconseguir igualar el partit al minut 32, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, VICTOR aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Thomas Nicolay va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Takavar Sahraei va entorpir al marcador d'en Garcia Van Peteghem per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 285 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lyon. La jugada d'estratègia del VICTOR per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Mario Hoffer va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Denis Bonnaud va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

OGC Lyon

Goles Goles

  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): Manoël Raspail va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 23 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 137 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Constant Pellerin va anar a parar al cap de Adam Sissoko que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Lyon el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manoël Raspail.