Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734503489

Liga 734503489 Información oficial sobre el partido 734503489 en Hattrick

08.06.2024 18:00:00

MC 81 Minden Alineación oficial del equipo 'MC 81 Minden' en el partido 1 - 1 Inter Flaschos Alineación oficial del equipo 'Inter Flaschos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
MC 81 Minden Alineación oficial del equipo 'MC 81 Minden' en el partido 4 - 0 Inter Flaschos Alineación oficial del equipo 'Inter Flaschos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MC 81 Minden

Goles Goles

  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Iustin Mutescu va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. 81er empatava el partit, 1 a 1, al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Amado Luís Figueiredo Mendes va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de 81er.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Jake Zine va estar a punt de marcar al minut 23 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): 81er enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Ermenegildo Cagliani va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Jake Zine quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 220 Minuto 85 (Ocasión de falta): Amb 85 minuts disputats, Viktor Hégely gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Cristian 'Gerdi' Gerdmar va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Jørgen Dahlstrøm del 81er ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pierre-Laurent Fonteneau de 81er es va guanyar la targeta groga merescudament.

Inter Flaschos

Goles Goles

  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): El Flaschos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Owen Mcneill va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Johans Obanos va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Flaschos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Igael Karni va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 236 Minuto 63 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Gaetano Mulè va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, un refús desafortunat de Claes-Olof Lindvall, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Owen Mcneill no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Stefano 'Penne' Cucinotta de Flaschos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Owen Mcneill de Flaschos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.