Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734684259

Liga 734684259 Información oficial sobre el partido 734684259 en Hattrick

08.06.2024 18:30:00

FC Royal Society Alineación oficial del equipo 'FC Royal Society' en el partido 3 - 2 Entente Sportive Bonanjo Bonapriso II Alineación oficial del equipo 'Entente Sportive Bonanjo Bonapriso II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Royal Society Alineación oficial del equipo 'FC Royal Society' en el partido 2 - 1 Entente Sportive Bonanjo Bonapriso II Alineación oficial del equipo 'Entente Sportive Bonanjo Bonapriso II' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Royal Society

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Passat el minut 23 de joc, Joshua Pye facilitava les coses al Society amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): En Alejandro Larrea entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Society, un peu providencial d'en Joshua Pye va situar el 2-2 al panell digital.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Wienand Carstens va donar a Society un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El Society va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Marius Negrea la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joshua Pye va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Georges-Kévin Tabi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Israel Hidalgo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Society se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Igari Elkoro per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Georges-Kévin Tabi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Entente Sportive Bonanjo Bonapriso II

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador de Bonapriso Armel Angbwa va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 3 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): El jugador Théophile Misse-Misse de Bonapriso es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Vincent Tolo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 28 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, el Bonapriso va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Armel Angbwa s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Bonapriso que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bernhardt Islinger, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vincent Tolo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.