Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 734946514

Liga 734946514 Información oficial sobre el partido 734946514 en Hattrick

22.06.2024 20:00:00

Pompotettavat Alineación oficial del equipo 'Pompotettavat' en el partido 3 - 0 Fc Boylestad Alineación oficial del equipo 'Fc Boylestad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pompotettavat Alineación oficial del equipo 'Pompotettavat' en el partido 2 - 1 Fc Boylestad Alineación oficial del equipo 'Fc Boylestad' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,1 % 1,4 % 13,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pompotettavat

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Mikko Rihko va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Pompotettavat.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Mikko Rihko va incrementar l'avantatge de Pompotettavat amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): Al 39 minuts, El Pompotettavat va fer el 3-0. En Ville Uusimäki va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Fc Boylestad

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Mitro Vahteri va superar els defenses rivals per velocitat al minut 27 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 250 Minuto 36 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Matti Pekkala l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.
  • 254 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Al minut 50 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Boylestad, però Matti Pekkala no va aconseguir transformar-lo en gol.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Mitro Vahteri va marxar per velocitat al minut 79 i va fer una passada de la mort a Tuukka Haapola, però aquest va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antti Koto de Boylestad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Altti Törmikoski de Boylestad va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.